Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ibiza-Marrakech-Express

Venda de Balafia de Baix no. 44, 07812 San Lorenzo de Balafia, Baleares


Sabah Ibiza Boots

     Artesanat marroqui

nuestras botas "Sabah Ibiza" en la prensa

unsere Stiefel "Sabah Ibiza" in der Presse

our boots "Sabah Ibiza" published

Sabah Ibiza Boots in the Las Dalias Magazine 2017

Roosmalen: Wat als Catherine Keijl was ontploft?

Door Marcel van Roosmalen op 1 augustus 2011

Kelemboots, vrouwenlaarzen gemaakt van oude tapijten uit Marokko, ik had me er nooit zo in verdiept. Zaterdag zat ik er per ongeluk middenin, in deze trend. De Stadskantine in Amsterdam, een plek waar je normaal prima kunt werken, zat vol opgewonden vrouwen – veel met vriendinnen, een enkeling met een zichtbaar balende vriend.

In de kelder was een sale, een volgens de aanwezige vrouwen ‘uniek’ gebeuren.

Theo Panzer, een op Ibiza woonachtige Duitser van 68, zat in de kelemboots, en was de avond ervoor halsoverkop met tweehonderd paar laarzen naar Amsterdam gereden. Theo leek me een vriendelijke man en ik vond ‘Panzer’ een geweldige achternaam voor een Duitser.

Cosmopolitan Nederland

30 augustus 2011

Cosmo’s tip van de daag

Geschreven op 30 augustus 2011 door cosmopolitan

Ibizabooties We knallen vandaag een geweldige fashiontip het web op, rechtstreeks van Ibizafanaat en art director CosmoVanessa! TIP: “Paar weken geleden was ik op Ibiza en op de hippie markt spotte ik superleuke laarzen van het merk Sabah Ibiza. Oorspronkelijk komen de laarzen uit Marokko, maar inmiddels zijn ze ook populair onder de Ibicencos zelf. Niet de mogelijkheid om naar Ibiza te vliegen? Je kunt deze Kelimboots ook online bestellen!”CosmoVanessa's tip: deze Ibizabooties! Wat een heerlijke insidertip, Vanes! Heb jij nog ook een tip? Een lifestyletip, een modetip, een beautytip, een seks- en relatie tip, een culitip…, kom maar op dan! We plaatsen iedere dag een nieuwe. Mail je tip naar [email protected]

Dit artikel is geplaatst in Cosmo Tipt, Fashion met de volgende tags ibiza laarzen, kelim boots, marrakech laarzen, sabah Ibiza, winterlaarzen.

0